COBRA-VW82 Volkswagen Golf R (Mk7) Kombi 2.0 TSI (12-18) Resonator Delete/ Rakt Rör Cobra Sport
COBRA-VW82 Volkswagen Golf R (Mk7) Kombi 2.0 TSI (12-18) Resonator Delete/ Rakt Rör Cobra Sport (1)
COBRA-VW82 Volkswagen Golf R (Mk7) Kombi 2.0 TSI (12-18) Resonator Delete/ Rakt Rör Cobra Sport (2)
COBRA-VW82 Volkswagen Golf R (Mk7) Kombi 2.0 TSI (12-18) Resonator Delete/ Rakt Rör Cobra Sport (3)
COBRA-VW82 Volkswagen Golf R (Mk7) Kombi 2.0 TSI (12-18) Resonator Delete/ Rakt Rör Cobra Sport (4)
COBRA-VW82 Volkswagen Golf R (Mk7) Kombi 2.0 TSI (12-18) Resonator Delete/ Rakt Rör Cobra Sport (5)
COBRA-VW82 Volkswagen Golf R (Mk7) Kombi 2.0 TSI (12-18) Resonator Delete/ Rakt Rör Cobra Sport (6)
COBRA-VW82 Volkswagen Golf R (Mk7) Kombi 2.0 TSI (12-18) Resonator Delete/ Rakt Rör Cobra Sport (7)
Cobra Sport

Volkswagen Golf R (Mk7) Kombi 2.0 TSI (12-18) Resonator Delete/ Rakt Rör Cobra Sport

Artnr:
COBRA-VW82
|
(0 omdömen)
Muffler delete som ersätter den mellersta ljuddämparen på Golf MK7 R Kombi 12-18.
€333
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Leveranstid  2-4 veckor
 • Produktbeskrivning
 • Packningar och klamma ingår. Notering: Passar original avgassystem utan som inte har GPF. Originalrören behöver kapas för att kunna ersättas med denna muffler delete.


  Cobra Sport Exhaust, den engelska tillverkaren utav rostfria avgassystem, frontpipes, de-cats och ljuddämpare. Alltid tillverkat i 304 rostfritt stål av högsta kvalité.Med över fyra decenniers erfarenhet från det familjeägda företaget, kommer det alltid ut handgjorda produkter i bästa finish och perfekt passform. Detta ger dig en produkt som både ser bra ut och även fungerar precis som den ska.

  Frontpipe/Downpipe: Detta är röret som går från turbon och bakåt. Dessa finns som både de-cat och även med sportkatalysator. Tar du bort katalysatorn så kan du inte få igenom bilen på besiktningen. Sportkatalysator går, men kräver mappning så du justerar ECU och även släcker felkoder som kan uppstå i samband med byte.

  Sportkatalysator: Högflödeskatalysator, oftast med 2-300 celler som flödar betydligt bättre än original. Vi rekommenderar mappning för att få perfekta värden.

  De-cat: Tar bort katalysatorn helt och ersätter med ett rakt rör. Detta ger felkod och kan inte justeras så besiktningen godkänner bilen. De-cat rekommenderas enbart på racebilar.

  Centerrör: Detta är det mittre röret. Ofta mellan en katalysator och bak till bakaxeln där en eller två ljuddämpare möter röret.

  Bakre ljuddämpare/rör: Här erbjuder Cobra Sport bakre ljuddämpare men även muffler deletes. Det sistnämnda tar bort ljuddämparen helt och är bara raka rör med utblås på. Detta låter ofta betydligt mer än ett vanlig sport-catback. Bakre ljuddämparen möter centerröret, oftast vid bakaxeln.

  Cobra Sport lämnar alltid livstids garanti på sina produkter till dig som är första ägare utav produkten. Det gör att du kan känna dig trygg med ditt köp och även lita på produkten.

  Teknisk specifikation

  Artnr:
  COBRA-VW82
  Tillv. Art: VW82
 • Passar till
 • Volkswagen Golf R (Mk7) Kombi 2.0 TSI (12-18)
 • Varumärke
 • Cobra Sport

  Cobra Sport Exhaust, den engelska tillverkaren utav rostfria avgassystem, frontpipes, de-cats och ljuddämpare. Alltid tillverkat i 304 rostfritt stål av högsta kvalité. Med över fyra deceniers erfarenhet från det familjeägda företaget, kommer det alltid ut handgjorda produkter i bästa finish och perfekt passform. Detta ger dig en produkt som både ser bra ut och även fungerar precis som den ska.

  Catbacksystemen har som tillval olika utblås. Du noterar bara vilket du vill ha, så levereras systemet med ditt valda utblås. Vilka utblås som finns tillgängliga visas på produktsidorna.

  Avgasrören som är av sportig modell kommer oftast med 2,5”-3” rördiameter och ger ett roligare ljud från din bil. Vissa har flera ljuddämpare/resonatorer precis som original medans en del tar bort ljuddämpare. De som heter "Ej ljuddämpad", har mindre antal ljuddämpare än original. Packningar och eventuell monteringssats ingår!

  Cobra Sport lämnar alltid livstids garanti på sina produkter till dig som är första ägare utav produkten. Det gör att du kan känna dig trygg med ditt köp och även lita på produkten.

 • Tillbehör & Reservdelar
 • Garanti
 • Omdömen:
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

Rekommenderat för dig

Mer från Cobra Sport

Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord