21-9221DS Ram L6-6.7L 07-09 Luftfilterkit HD AEM
21-9221DS Ram L6-6.7L 07-09 Luftfilterkit HD AEM (1)
AEM Intakes

Ram L6-6.7L 07-09 Luftfilterkit HD AEM

Artnr:
21-9221DS
|
(0 omdömen)
AEM har nu släppt sitt Brute Force HD luftfilterkit till flera dieselmodeller. Dessa kommer med AEMs populära DryFlowfilter. Dessa kit ger bra flöde av luft till motorn och filtrerar bättre än de andra kiten.
€554
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Leveranstid  5-15 vardagar
 • Produktbeskrivning
 • AEMs återanvändbara DryFlowfilter för dieselapplikationer är tillverkade för att klara långa serviceintervaller och ändå behålla maximal kapacitet. Jämfört med de vanliga 9” Brute Force-filtrena så har HD-filtret dubbelt så stor filteryta vilket är bra på dessa stora bilar som ofta används i tuffa miljöer. DryFlowfiltrets stora fördel är att det inte kräver inoljning i huvudtaget vilket skapar ett enkelt underhåll.

  Luftfilterboxen är tillverkad i 6063 aluminium med starka fästen som på gummiupphängning enkelt monteras i din bil. I vissa av kiten ingår även en värmesköld som skyddar filtret från motorns strålningsvärme.

  Brute Force HD Luftfilterkit finns tillgängliga i pulverlackad Gunmetal eller spegelblank finish.

  - AEM DryFlow syntetiskt luftfilter med 99.53% effektivitet i dammtester. Filtrerar smuts som är så små som en micron.

  - Oljefritt! Enkelt underhåll.

  - Monteringsdetaljer och instruktion medföljer.

  Teknisk specifikation

  Artnr:
  21-9221DS
  Tillv. Art: 21-9221DS
 • Passar till
 • Dodge Ram L6-6.7L 07-09
 • Varumärke
 • AEM Intakes

  AEM Intakes grundades 1987 i Kalifrornien, USA. De två grundarna slog samman sin tekniska kunskap och sitt brinnande intresse för trimmade import-bilar & sport compacts, och skapade AEMs första luftfilter. De var optimerade för maximalt flöde och filtrering, anpassade för just trimmade bilar. Detta tog fart och den knallgula AEM-loggan syntes mer och mer i racingvärlden. Företaget var också bland de första att göra färdigpackade insugskit som nu är en stor del av produktkatalogen.

  Spola fram tiden och idag kan du hitta AEM populära luftfilter och insugskit runtom i hela världen. 

  AEM Dry Flow - Filterelement som inte kräver olja

  Att ha ett fräscht luftfilter i din bil är en viktig punkt för motorns hållbarhet och prestanda. Ett filter av dålig kvalité kan skapa både dålig andning för bilen, vilket resulterar i sämre effekt och högre bränsleåtgång samt så kan det korta ned livslängden på din motor. Så tänk på vad du köper för filter. Satsa på ett ordentligt med bevisat bra resultat.

  AEM DryFlow har en filtrering på hela 99,4% och tar smuts ned till otroliga 1 micron. Filtret är så gott som lika bra fullt i smuts, som när det är rent pga sin unika konstruktion och material. Dessa filter tvättas enkelt av med vatten och läggs sedan på tork. Ingen inoljning krävs alltså efteråt!

 • Tillbehör & Reservdelar
 • Garanti
 • Omdömen:
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

Rekommenderat för dig

K&N Dodge RAM 1500 3.9L 94-01 57-Luftfilterkit K&N Filters
K&N 57-luftfilterkit är ett perfekt sätt att maximera luftflödet till motorn och öka prestandan i din bil. Dessa kit ersätter ordinarie luftburk med en ny box/avskärmning och ett högflödesfilter. Detta kommer att öka både effekten och låta riktigt bra!
€604
Köp!

Mer från AEM Intakes

43
Jetta / Passat / Tiguan / GTI 09-10 DryFlow Filter AEM
AEM Intakes Jetta / Passat / Tiguan / GTI 09-10 DryFlow Filter AEM
AEMs överlägsna DryFlowfilter är det otroligt populära filtret som har tagit världen med storm. Detta filter är oljefritt så underhållet är enkelt och den starka korgen i filterelementet är såpass starkt så det inte kan kollapsa vid höga flöden.
€37 (€65)
Köp!
AEM Intakes 4" X 7" DryFlow Filter AEM
AEMs överlägsna DryFlowfilter är det otroligt populära filtret som har tagit världen med storm. Detta filter är oljefritt så underhållet är enkelt och den starka korgen i filterelementet är såpass starkt så det inte kan kollapsa vid höga flöden.
€83
Köp!
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord