Eftermarknadslampor - Godkända eller inte?

Eftermarknadslampor - Godkända eller inte?

Är stylinglampor godkända för gatbruk? Vad säger besiktningen?

Detta är en mycket vanlig fråga vi får om lampor till bilen I vissa fall kommer lampor från Depo Sonar med E-märkning. Spyder Autos lampor däremot är riktade mot den amerikanska marknaden och har inte någon godkänningsstämpel. Reglerna gällande ljus är i princip samma som för alla eftermarknadsdelar och bilar i dagsläget. Man får inte bygga om en bil helt enkelt. Dock så går de flesta bilar genom bilprovningen även med stylinglampor så länge ljusbilden och funktionerna är rätt. 

Baklampor är det viktigt att dom bliinkar rätt, dvs orange/gult och inte rött som de flesta amerikanska bilar och produkter gör.

Våra produkter lämpar sig främst för racing och stylingbruk. Vi lämnar inga garantier på att produkten godkänns av bilprovningen.

Läs mer från Guider
Vad är en dumpventil?

Vad är en dumpventil?

Vad är en dumpventil? Vilken dumpventil ska jag välja till min bil? Vad skiljer egentligen en återcirkulerande och öppen dumpventil?
Vad är avgasbandage? Hur många meter behöver jag?

Vad är avgasbandage? Hur många meter behöver jag?

I denna artikel guidar vi dig genom processen att välja och applicera avgasbandage. Avgasbandage är särskilt viktig för delar av avgassystemet som befinner sig nära motorn, för att minska risken för överhettning och skador orsakade av strålningsvärme.
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord