20-401S Bypass Valve Kit 2.5
20-401S Bypass Valve Kit 2.5
AEM Intakes

Bypass Valve Kit 2.5" W/CLIP AEM

Artnr:
20-401S
|
(0 omdömen)
Bypass valve-kit från AEM till luftfiltersystem.
€96
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus  0
Leveranstid  5-15 vardagar
 • Produktbeskrivning
 • AEM har varit en ledare i branschen i över 20 år och har under åren utvecklat ett innovativt sortiment med kvalitetsdelar inom elektronik, bränsletillbehör, luftfilter och övriga biltillbehör. AEMs vision är att förse marknaden med kvalitetsdelar men framförallt att alltid släppa produkter som är vassare än motståndarnas. Med den baktanken kan du vara säker på att få bra produkter från AEM, varje gång.

  Teknisk specifikation

  Artnr:
  20-401S
  Tillv. Art: 20-401S
 • Passar till
 • Varumärke
 • AEM Intakes

  AEM Intakes grundades 1987 i Kalifrornien, USA. De två grundarna slog samman sin tekniska kunskap och sitt brinnande intresse för trimmade import-bilar & sport compacts, och skapade AEMs första luftfilter. De var optimerade för maximalt flöde och filtrering, anpassade för just trimmade bilar. Detta tog fart och den knallgula AEM-loggan syntes mer och mer i racingvärlden. Företaget var också bland de första att göra färdigpackade insugskit som nu är en stor del av produktkatalogen.

  Spola fram tiden och idag kan du hitta AEM populära luftfilter och insugskit runtom i hela världen. 

  AEM Dry Flow - Filterelement som inte kräver olja

  Att ha ett fräscht luftfilter i din bil är en viktig punkt för motorns hållbarhet och prestanda. Ett filter av dålig kvalité kan skapa både dålig andning för bilen, vilket resulterar i sämre effekt och högre bränsleåtgång samt så kan det korta ned livslängden på din motor. Så tänk på vad du köper för filter. Satsa på ett ordentligt med bevisat bra resultat.

  AEM DryFlow har en filtrering på hela 99,4% och tar smuts ned till otroliga 1 micron. Filtret är så gott som lika bra fullt i smuts, som när det är rent pga sin unika konstruktion och material. Dessa filter tvättas enkelt av med vatten och läggs sedan på tork. Ingen inoljning krävs alltså efteråt!

 • Tillbehör & Reservdelar
 • Garanti
 • Omdömen:
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

Rekommenderat för dig

Mer från AEM Intakes

AEM Intakes 4-Runner / Tacoma 99-04 V6 Luftfilterkit Grått AEM
AEM Brute Force Luftfilterkit är ett kit som är mycket populärt bland Pickuper, SUVs och senare muskelbilar med insprutning. Kiten är framtagna med kontinuerliga dynotester då målet är att ingen konkurrent skall ligga när dess prestanda i denna klass.
€604
Köp!
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord