20-250744-1041 Bmw 3 Serie F30 Sedan 2WD 4WD Damptronic 10/2011- Bakre Gasstötdämpare Bilstein B6
20-250744-1041 Bmw 3 Serie F30 Sedan 2WD 4WD Damptronic 10/2011- Bakre Gasstötdämpare Bilstein B6 (1)
BILSTEIN

Bmw 3 Serie F30 Sedan 2WD 4WD Damptronic 10/2011- Bakre Gasstötdämpare Bilstein B6

Artnr:
20-250744-1041
|
(0 omdömen)
Bilstein B6 är en gasstötdämpare med nomal slaglängd. Perfekt balans mellan komfort och sport. Placering: Bak. Pris per styck.
€435
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus  0
 • Produktbeskrivning
 • BILSTEIN B6 - Bättre chassi i alla situationer

  För stötdämpare är tunga laster och släp en stor utmaning. Byggda efter OE standard (originaldelar), så levererar Bilstein B6 när behoven är som störst. Utan att sänka din bil får du även bättre väghållning med dessa dämpare. Det är alltså den perfekta balansen för dig som vill få bilen snäppet sportigare, men ändå behålla komfort och funktion.

  Vanliga oljestötdämpare kan under hårda påfrestningar skumma och därmed tappa sin dämparkraft. På 50-talet fann därför Bilstein lösningen genom att utveckla gasstötdämpare. Den första installationen gjordes på serieproducerade Mercedes Benz år 1957 och efter det blev denna teknologi industristandard. En standard du än idag hittar på monotube och twintube-dämpare. Det som gasdämparna står för är alltså pålitlighet under alla förhållanden och förbättrad väghållning.

  BILSTEIN-DampTronic®

  Plug & Play-systemet för bilar med elektroniska stötdämpare från fabrik. Dessa utbytesdämpare pluggas rakt in i kontakten för befintlig dämpare och funkar utan omprogrammering eller liknande. Tillåter dina stötdämpare att få all information de behöver för att aktivt anpassa sig för väglaget och körningen.

  Originalkvalité - Över 60 års erfarenhet

  Bilstein är ett märke ingen missat. Den tyska tillverkaren har varit aktiva sedan 50-talet med sina gasstötdämpare och försett biltillverkarna med de bästa produkterna för deras bilar. I sortimentet kan du hitta precis allting du kan tänka dig i stötdämparväg. Från originaldelar till sportstötdämpare till coiloverkit och rena motorsportkit. Det är med trygghet vi kan garantera dig som kund en perfekt produkt för din bil. 

  *Bilden är endast en exempelbild.

  Eventuella noteringar på denna produkt:


  Teknisk specifikation

  Artnr:
  20-250744-1041
  Tillv. Art: 20-250744
 • Passar till
 • Bmw 3 Serie F30 Sedan 2WD 4WD Damptronic 10/2011-
 • Varumärke
 • BILSTEIN Bilstein är ett märke ingen missat. Den tyska tillverkaren har varit aktiva sedan 50-talet med sina gasstötdämpare och försett biltillverkarna med de bästa produkterna för deras bilar. I sortimentet kan du hitta precis allting du kan tänka dig i stötdämparväg. Från originaldelar till sportstötdämpare till coiloverkit och rena motorsportkit. Det är med trygghet vi kan garantera dig som kund en perfekt produkt för din bil.
 • Tillbehör & Reservdelar
 • Garanti
 • Omdömen:
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

Rekommenderat för dig

Mer från BILSTEIN

Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord